Kümesin her iki tarafı topraktan delinmiş

Başlatan turgay düzgün, 23 Kasım 2011, 13:33:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kümesin her iki tarafı topraktan delinmiş!

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi gece tavukların kaldığı kümesin karşılıklı her iki yanından yuvarlak 10 cm çapında bir delik açılmış kümesin altına doğru gidiyor. Bu deliğin karşısına denk gelen kümesle toprağın kesiştiği yerde aynı çapta eşelenmiş toprakların etrafında yer aldığı bir delik açılmış. Sanırım her neyse yandan toprağı eşeleyip tavuklara ulaşmaya çalışmış, kümesin altı beton alduğu için açtığı deliğin tam karşısından dışarı toprak atmayarak çıkmış.

Acaba bu sansar mıdır, gelincik midir? Gündüz kaldıkları yerde bildiğimiz panel çit var yeşil renkli, acaba panel çit deliklerinden içeri girip tavuklara zarar verir mi?

Selamlar..



Mesajı Paylaş
  • Gösterim 3,300 
  • Sohbetten Muhabbet Doğar
  • 1 Yanıtlar



Turgay ßey ßüyük ihtimalle Sansardır.. Egerki sansarsa; sansarlar gündüzleri gece gördüğù kadr gündüz göremez.. Ve geceleri aktif gündüzleri pasıf olurlar.. Gündüzlerı sansardan korkmayn.. Mesajı Paylaş


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz