Yumurta Ve Embriyo

Başlatan muhammet ali temel, 30 Mart 2012, 09:41:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu Birkaç Sene İçinde Özellikli Bu sene Edindiğim Ve gözlemlediğim durumlardan yola çıkarak Yumurta içinde embriyo ve gelişimi hakkında edindigim tecrübelerden bahsedeceğm.. Umarım Yararı Olur. Burada En önemlisi Size söylenenleri dinleyin lakin uygulamaya koyarken çok düşünün Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap bu işler deneme yanılmayla öğrenilecek şeyler.. Bilindiği Gibi Embriyo için sıcaklık ilk bi hafta için çok önemli. Son 3 gün ise nem önemlidir.Standart Sıcaklık 37.7 dir lakin 37,5 ve 39 arasında çıkım alırsınız ama 2 gün erken ama 3 gün geç.emriyo yumurtada olusmaya başladığında 5.günder itibaren yumurta içinde yarım ay şeklinde kararma başlar ve bu 18. güne kadar her geçengün sıklaşarak dolunay seklini alır ve hava bosluğu hariç bütün yumurtayı kapsar. İçerde canlanma olmustur lakin çok dikkatli bakmak gerekmektedir. Hava Boşluğuna gelince Hava Boşlğu yumurtanin küt tarafında olur derler. Ben ise her yerinde olabilir derim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap nedenmi ? yumurtaları makinede yumurta viyollerine sivri tarafı aşa gelecek sekilde yerlestirdiğinizde hava boşluğu uç kısımlarda olusur. Yatay koyduğunuzda hava bosluğu uç kısımlarda değilde yanlarda oluşur (Bu Birebir Gözlem Sonucudur).

   Sizlere az çok bir şeyler Kazandırdıysa bu anlatımım ne mutlu bana :)Bu Konu Başlığı Altında embriyonun Günlük Gelişim Safhalarınıda Kendi Çektiğim Fotoğraflarla Paylaşacağım Kısa Bir Zamanda. Şunu Tekrar Diyorum ; En Büyük Öğretici Sizlerin Tecrübe Ve deneyimlerinizdir.
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 2,931 
  • Yumurta
  • 0 Yanıtlar




Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz